Apartman lakások bérbeadása

Szállás a CHIC Közép-magyarországi Innovációs Központ (CHIC) épületében Mutasd a térképen

„Kérje éjre, hétre, évre!”

A CHIC Innovációs Központban a környező erdőre, dombokra néző bútorozott egy- és kétágyas, illetve bútorozatlan (egyszemélyes) apartman-lakások állnak a szállóvendégek rendelkezésére.

A kétágyasok szobák külön hálóval és nappalival rendelkeznek.

A bútorozott szobák elsősorban a rövid tartózkodásra szabottan kerültek kialakításra, míg az üres (bútorozatlan) helyiségek a hosszabb tartózkodásra alkalmas helyet (albérletet) keresők számára kínálnak megoldást, melyet saját bútorokkal tudnak berendezni.

 A szobák légkondicionáltak, saját fürdővel (mosdó, WC, zuhany) rendelkeznek. A konyhasarokban alsó és felső szekrény található, a bútorozott helyiségekben beépített hűtőszekrénnyel. Minden szobában elérhető az épület vendégei számára fenntartott internetes vendéghálózat („free wifi”), valamint az épület központi antennáin keresztül vett, ingyenesen fogható, földfelszíni sugárzású MinDigTV szolgáltatás (a bútorozott szobákban set-top box és tévékeszülék is rendelkezésre áll).

További részletek és ajánlatkérés:

www.inqtech.hu

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Konferencia és rendezvény szervezés

Rendezvényterem a CHIC Közép-magyarországi Innovációs Központ (CHIC) épületében Mutasd a térképen

„Otthont adunk rendezvényének”

A CHIC Innovációs Központ impozáns épületében maximum 100 fő befogadására alkalmas, az esemény és létszám függvényében rugalmasan berendezhető rendezvényterem várja a kedves vendégeket.

A vendégek számára ingyenesen elérhető az épület internetes vendéghálózat („free wifi”), a teremben felszerelt projektor és hangosítás pedig opcionális szolgáltatásként rendelhető meg a terem mellé.

Kisebb létszámú, kevésbé reprezentatív rendezvényekhez (pl.: dolgozóknak szervezett oktatás) a maximum 40 fő befogadására alkalmas oktatóterem, szűk körű tárgyalásokhoz pedig a 6 fős tárgyaló áll rendelkezésre.

A bérelhető termek és a tárgyaló mellé - igény szerint - különböző catering ajánlatokkal (kávészünet, állófogadás, ültetett étkeztetés) biztosítunk ügyfeleink számára.felfrissülést biztosító perceket, melyekkel tovább emelhető egy-egy rendezvény színvonala!

További részletek és ajánlatkérés:

www.inqtech.hu

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Posta

Nyitvatartás: 

  • Hétfő: 09:00-15:00
  • Kedd: 09:00-15:00
  • Szerda: 09:00-15:00
  • Csütörtök: 09:00-15:00
  • Péntek: 09:00-15:00
  • Szombat: Zárva
  • Vasárnap: Zárva

Elérhetőségek:

Cím: 2040 Budaörs, Gyár utca 2.
Postavezető, Fax: 06-23-889744
Posta ügyfélszolgálat telefonszám: 06-40-46-46-46 (helyi tarifával)
Weboldal: http://holmivan.valami.info/posta-level-csekk-terkep/56852